Tuesday, 16 December 2008

Rajahstan

Ultima etapa importanta a calatoriei in India s-a incheiat : Rajahstan-ul. Tinutul mortii cum i se spune, este un fascinant taram in care cultura indiana s-a mixat cu cea araba si mogula. Orasele raspandite pe ici pe colo intr-un desert arid, sunt adevarate bijuterii arhitectonice. Dar cea mai placuta amintire pe langa leneveala de pe terasele hanurilor la o tigara si un tcheai, ramane iesirea pe camile in desert. 
Desi Johny, cum se numea camila mea, was good, calareala pe camila nu e prea placuta. Cracaneala maxima iar trapul putea sa fie chiar dureros.

Ziua cald al naibii, noaptea frig de imi venea sa pun si camila pe foc.
Dar altfel beton iesirea in desert. Apusurile si rasariturile au compensat din plin frigul, caldura si restul privatiunilor (mai ales ultimul pachet de tigari care mi-a disparut misterios in ultima seara, a trebuit sa fumez ierburi si ulterior sa ma abtin). Acum am ajuns in Delhi, in cateva zile sunt acasa. Pentru o vreme. Cu siguranta ma voi intoarce candva in Nepal, India este imensa si mai sunt multe de vazut...In fine...
Urmeaza in curand acel lung post cu imagini si detalii.
Pana atunci numai bine si Sarbatori Fericite !

2 comments:

olahus said...

este impresionant sa te vad in Asia dupa ce te-am vazut in carne si oase la Bucuresti! sa ai un an nou plin de impliniri!

Mugur Paun said...

si tu man !